oferte turistice baile herculaneoferte cazare baile herculanecazare baile herculanepensiune baile herculanecazare herculane

Pensiunea Soimul din Baile Herculane este amplasata in centrul statiunii la o distanta de 5 minute fata de stranduri, restaurante, parc, magazine. Pensiunea se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, atat celor care doresc relaxare intr-o oaza de liniste, cat si celor care doresc aventura. Grupurilor organizate sau firmele care doresc o activitate de team-building sunt binevenite sa organizeze aici diverse festivitati.

Capacitatea de cazare a pensiunii este de 17 camere cu 2, 3 ,4 sau 5 locuri. Camerele sunt foarte spatioase si sunt dotate cu televizor, baie si balcoane individuale. Pe fiecare nivel sunt livinguri cu suprafata cuprinsa intre 45 mp, 60 mp, 90 mp si cate o chicineta.
Pensiunea dispune de 3 terase in aer liber, 2 gratare, acces bucatarie, parcare, piscina, iesire pe malul raului Cerna pentru plaja si pescuit.

Pensiunea Soimul din Baile Herculane este dotata cu incalzire centrala ceea ce va ofera un confort sporit indiferent de anotimpul in care va aflati.

Pensiunea Soimul va ofera de asemenea si un loc privat pe Valea Cernei unde puteti sa desfasurati activitati diverse de recreere : camping, grill, fotbal, innot, drumetii, pescuit.

Copyright 2007 - Baile Herculane Cazare la Pensiunea Soimul

Linkuri Utile : A.N.P.C.

IF BARBU SOIMUL
str. Zavoiului, Nr 104
325200 - Baile Herculane, Romania
CUI: RO14366312